С ремонтирана листа ГЕРБ Кюстендил ще се бори за 2 мандата, Б. Малинов, Д. Александрова и Е. Ангелова са новите лица

С ремонтирана листа ГЕРБ – СДС Кюстендил се регистрираха за предстоящите избори на 14 ноември. Най- голямата рокада е липсата на психиатъра от Дупница д-р Александър Паризов, но на петото място изскача дупничанинът Борислав Малинов, който е представител на коалиционния партньор СДС.

Другите нови имена в отбора на ГЕРБ-СДС са Десислава Александрова от Бобов дол и Елка Лукарска – Ангелова от Кочериново. Заменени са бобовдолецът Станислав Тенев и Анелия Любенова от СДС.

Листата регистрираха областният координатор Даниел Данчев, водачът Христо Терзийски и част от кандидат-депутатите.

“За нас е чест отново да имаме за водач един достоен човек и изключителен професионалист в лицето на г-н Терзийски. Листата ни е добре балансирана от хора с опит и младежи, всички професионалисти и доказали се в своите сфери на работа. Имаме и няколко нови лица, които не бяха на предните два вота”, коментира областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев. Той даде заявка, че коалицията ще се бори за два мандата на тези избори.

Както вече известно, водач е ексминистърът на МВР и експерт в сферата на сигурността Христо Терзийски, който води отбора на ГЕРБ – СДС на предните два вота и коалицията победи категорично в област Кюстендил. Втори отново е младият шампион по борба от Дупница Даниел Александров. И на третата позиция няма промяна, под №3 гласове отново ще събира юристът и депутат от 45-ото НС Михаела Крумова от Кюстендил. На четвърто място е Мишел Виячева, която работи като фармацевт в родния си град Сапарева баня. Пети е Борислав Миланов – юрист и представител на СДС. Следва Десислава Александрова от Бобов дол – също представител на младежите, учител по професия. Седма е Нели Точева от Кюстендил – икономист по образование и областен координатор на младежката структура на ГЕРБ. На осмо място е стоматологът от община Кочериново Елка Лукарска – Ангелова.

Даниела Александров, кметът на Дупница Методи Чимев и Александър Паризов

Припомняме, че на изборите през юли психиатърът Александър Паризов събра най- много преференции от цялата листа- 2088 гласа, а през април записа 1951. През пролетта той даже влезе в парламента, тъй като водачът Христо Терзийски все още се водеше министър на вътрешните работи. Престоят за около месец в парламента обаче му коства мястото на съветник в ОбС Дупница. Паризов беше председател на групата на ГЕРБ в местния парламент.
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. И сега Паризката от два стола на земята.Требе нещо допълнително иначе само с тея болнични лошо

  2. На Терзийски му е жизнено необходим депутатски имунитет. Защото по темата „полицейско насилие над протестиращи“ ще има има да бере ядове…

  3. Дано Александров е добър като спортист,и му се чудя на акъла….и що търси при тая заминаваща си партия…Щял нещо да променя като влезе в парламента…Алооо,как го виждаш това?,Мислиш ли че някой ще ти даде да си кажеш свободно мнението ли?Камо ли пък да гласуваш по съвест. Мишелчето не е лошо момиче,но още нищо не е постигнала в живота,та да се кандидатира за депутат…Желателно е всички кандидати да проумеят че е хубаво първо да са били поне общински съветници,защо не и да имат някакъв опит в партийно строителство,житейски опит,и т н. изключение може да се направи за някой,който е изключителен капацитет или много добър специалист в своята област…А не да се гримираш,да облечеш новите дрешки,и хоп,искам депутат да съм….Хубава си,но това не е достатъчно ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here