Хотелът на фамилията въртят дъщерята и зетят на Фарфаров.

Фамилия Диневи коват нов проект в Сапарева баня. Родата е внесла до ОбС искане за одобрение за изготвяне на ПУП и проект на терен в местността Грамчова чешма. Земята е тяхна от 30 юли тази година. Искането е да се одобри смяната предназначението на земята от земеделска в такава за неземеделски нужди.

Заявлението е входирано от името на дружеството „Велден Инвестънт”, регистрирано в Сапарева баня с управител Теодора Динева, неин съдружник е Атанас Динев. Става ясно, че намеренията са място да се обособи като зона за обществено обслужване. Планът е да се разреши строителство с височина до 3 етажа, плътност на застрояването до 60% и минимум озеленена площ 20%.

Семейството има доста луксозна къща за гости в курорта. Семейният хотел се водеше на фирма на името на дъщерята на общинския съветник Никола Фарфаров Михаела Динева, но тя вече е причислена към дружеството „Братя Диневи”, чийто собственик е съпругът й  Ивайло Динев, брат на Атанас Динев.

През лятото Ивайло Динев , този път чрез фирмата на баща си Иван Динев „Шарлот”, поиска от ОбС да одобри ПУП на техен имот в местността „Прогона” в Сапарева баня.

В края на 2020 г. Ивайло Динев пък получи разрешение от ОбС да построи още един етаж на търговския си комплекс, изграден на общински имот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here