Категорична и заслужена победа извоюваха момчетата от „Левски“ (Крупник) в двубоя срещу ФК „Перун“ (Кресна). Мачът се игра на стадион ,,Македония“ в град Кресна, а момчетата от Крупник демонстрираха завидна подготовка и умения.

Резултатът беше открит още в първите минути на мача, когато Марио Самуилов отбеляза първото, но не и последно попадение за гостуващия отбор. В края на полувремето, в 43-а минута, домакините отвърнаха на удара и изравниха резултата.

Това обаче стимулира момчетата от „Левски“ (Крупник) да се завърнат през второто полувреме на терена и да покажат кой са и какво могат. И резултатът не закъсня.

В началото на второто полувреме Ивайло Спасов отбелязва втори гол в противниковата врата. Безпощаден към вратаря на Кресна бе и Красимир Самарджийски, който се разписа с трети гол за отбора на „Левски“.

За да бъдат безпощадни докрай, гостите пронизаха и четвърти път противниковата врата, а точен за тях се оказа Стефан Цонев.

Така момчетата от „Левски“ (Крупник) завършиха дербито с резултат 1:4. Това беше четвърти мач за сезона и четвърта победа за отбора.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here