С убедителната победа със 7:2 се поздравиха момчетата на „Рилец” Говедарци. На своя стадион „Мальовица” те потопиха „Мъти Вир” Ихтиман. С хеттрик се отличи Магьосника на „Рилец” Никола Бойчев.
Победата беше първа за отбора от Говедарци, който се състезава в Софийска окръжна група /СОГ/-регионална група изток. В актива си отборът има и две равенства.
Домакините започнаха силно мача и буквално почти не дадоха топка на гостите от Ихтиман за кеф на публиката, която проследи срещата.
Първите два гола паднаха в петата и десетата минута. Те бяха дело на Красимир Вардаров и Никола Бойчев от Рилеца. В 45- ата минута Бойчев заби още един гол, а до края оформи своя хеттрик. Краси Вардаров също вкара още едно попадение в първата минута на второто полувреме.
Вратата на гостите поразиха и Влади Киров и Георги Асенов. На седмицата в мрежата си грачите на Ихтиман успяха да отговорят само с две попадения.
Треньорът на „Рилец” Говедарци Георги Кацарски остана изключително доволен от отбора и съобщи, че е още по- мотивиран да тимът да се бори за първото място до следващия мач. Спонсор на отбора е Христо Крушарски, благодарение на който „Рилец” има мъжки, юношески и отбор младша възраст. Припомняме, че мъжете на „Рилец”-Говедарци спечелиха купата за 1 място през 2019-2020г. и станаха шампиони на България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here