Кметът на община Белица посрещна евродепутатът Илхан Кючук, който днес дойде за да удари рамо на кандидатът за кмет на село Церово Верка Муева.На 3 Октомври в селото предстоят извънредни избори за кмет на кметство.

„И Верка Муева е прекрасна личност, грижовна, обича хората и местните хора имат нужда от нея, ние ще я подкрепяме.“- каза Радослав Равенски.

На срещата  присъства и самата Верка Муева -кандидат за кмет на село Церово, която обеща да бъде всеотдайна в работата си.

Тук пристигна и Мехмед Вакльов, който е общински председател на ДПС Благоевград и общински съветник в ОБС Благоевград, Илхан Кючюк освен евродепутат е и президент на партия АЛДЕ.

„Века заслужава пълно доверие, тя е прекрасна личност. Поздравления за ДПС, че са направили точният избор. Желая пълна изборна победа!“ – каза Кючук.

Ибраим Зайденов, които е областен председател на Младежко ДПС Благоевград беше в компанията на  Ивайло Червилов и Исмет Узунов- общински съветници в ОБС Благоевград.

ДПС проведе среща с жителите на селото, за да покаже, че познава добре проблемите им и е готова за инвестиции и в най – малките населени места.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here