ГЕРБ-СДС се регистрираха в ЦИК за двата предстоящи вота на 14 ноември – за президент и вицепрезидент, както и за Народно събрание. Документите на коалицията и необходимия брой подписи за регистрацията бяха внесени от председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС в 46-oто Народно събрание Десислава Атанасова, председателя на СДС Румен Христов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и други представители на партията.
България се нуждае от стабилно правителство и президент, който да обединява нацията. Нашият кандидат за президент ще бъде противоположност на личността на Румен Радев-политическият инженер на хаоса в държавата. Създадените под неговия юмрук “партии на промяната” се провалиха.
Нашата цел е да спечелим доверието на българските граждани, да ги убедим, че сме по-силни от хаоса. Ние доказахме, че сме единствените, които знаят как да се справят с кризите и да водят страната в правилната посока. Вярвам, че партиите помъдряха и разбраха, че диалогът в името на държавата е по-важен от изчегъртването на политически опонент. Българският народ е мъдър и това ще се види на предстоящите избори.
Притеснителна е организацията на изборния процес. Вчера стана ясно, че секциите в чужбина ще са драстично по-малко. Къде са сега тези, които преди месеци шумно защитаваха правата на българите в чужбина?!
От съществено значение за сигурността на вота е и броенето на разписките от машините. Все още не знаем и какво ще стане с договора с фирмата, която ще достави машини и ще поддържа изборния софтуер. Коментираха от ГЕРБ-СДС.
Снимка: Булфото
Цялото изказване вижте тук: https://fb.watch/8fRk_Z6W3o/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here