ВМРО ще се яви самостоятелно на парламентарните избори, ще имаме свой президент и вицепрезидент, кандидатите за народни представители ще излъчим от членския състав и гражданска квота, заяви кметът на община Сандански Атанас Стоянов, лидер на ВМРО. Стоянов посочи, че причината ВМРО да не влезе в предишните два краткотрайни парламента е, че хората са са подвели по популизъм, артисти, спортисти и фалшиви обещания.

„Глоба от 10 до 15 хил. лв. и 4 години затвор за политици, разпространяващи фалшиви новини, предвижда законопроект на ВМРО.“ – каза Стоянов.

 По думите му цялата държава е насочена към това Румен Радев да спечели президентските избори.

„Няма как да застанем зад Румен Радев, защото няма ясна политическа визия, няма как да се припознаем.“ каза Стоянов, който на 15 септември посрешна в Сандански вицепрезидентът Илияна Йотова и министърът на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо Бозуков, които посетиха лозовия масив на вила „Мелник“, в землището на с. Хърсово, община Сандански.

Гостите се увериха в гостоприемството и качествата на вината на региона и имаха възможност, заедно с кмета на община Сандански – Атанас Стоянов и областния управител – Николай Шушков, да се докоснат до магията на винопроизвоството, като дадоха символично начало на кампанията по гроздобер.

 

Подкрепям протест срещу високите цени на тока. Това е нетърпимо! Всичко това се случва заради опити за едно „изчегъртване“, заяви още той.

  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here