Голямото местене и подреждане в ГУМ Дупница е насрочено за късния следобед в събота и за неделя, но вече има предприемчиви наематели, които са заели новите си места и работят на пълни обороти. Всякакви красоти, модни изкушения и пособия за дома са вече по щандовете, показа разходка на екипа ни из първия етаж на ГУМ.

Както вече съобщихме, подписани са договорите за всички 27 щанда на първия етаж, за които бяха организирани търгове. Дясната част на етажа все повече опустява, за да освободи място на големия магазин, където около месец преди Нова година ще се разположи „Лили дрогерия”.

Страхотни бижута на още по- страхотни цени предлага Любка Гиздова. Камъни сваровски за по 10 лв. греят на щанда й, разположен до изхода към асансьорите. Гиздова продава бижута от медицинска стомана- пръстени, гривни, обици, колиета, комплекти.

Зад нея на рафтовете има богато разнообразие от всякакви дамски чанти, а също и така модерните кожени раници във всякакви цветове и размери. Не са за изпускане и красивите портмонета от естествена кожа.

От другата страна на пътеката, отново до входа, пък е пъстрият щанд с прежди във всякакви цветове на Милка Богданова.

С кристални сервизи и всякаква посуда и стоки за бита и дома очаква клиенти и Станислава Владимирова, както и колежките й Бойка Тодорова и Елена Игнатова.

Саня Костадинова също вече е на пост, тя предлага електроуреди и красиви полилеи. На линия са и част от щандовете за бельо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here