ГЕРБ-Костинброд проведе събрание за номиниране на народни представители, президент и вицепрезидент.“Бойко Борисов е първият номиниран за депутат. Кандидатурата му е издигната от мен, от Младен Маринов и много други, направени са писмени предложения. Бойко Борисов е най-достойната кандидатура.“- категорични бяха кметът Трайко Младенов и бившият вътрешен министър Младен Маринов.

Иначе номинации са направени за досегашните депутати на ГЕРБ, както и на общински съветници и шефове на институции.

Събрание за номиниране на кандидати в община Костинброд проведе общинската организация на ГЕРБ днес, на 21 септември, в НЧ”Иван Вазов-1947”.
Пред членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ- Костинброд се изказаха
Борислав Борисов– председател на ПП ГЕРБ-Костинброд и зам.-координатор на София област, Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на Общински съвет и Младен Маринов – народен представител в 46-то Народно събрание.
Правилата и методиката за номинирането бе обяснено от Даниела Станкова-организационен секретар на ПП ГЕРБ-Костинброд.
На събранието присъстваха и членовете от управителния съвет на ПП ГЕРБ-Костинброд: Живко Георгиев- общински съветник от квотата на ГЕРБ и г-н Александър Ненов-зам.-кмет на община Костинброд.
Процесът на номиниране днес бе изцяло съобразен с действащите противоепидемични мерки в страната. Поради тази причина много от членовете не присъстваха на днешното събрание. Своите номинации за кандидати за народни представители, президент и вицепрезидент ще могат да правят лично в офиса на ПП ГЕРБ-Костинброд или на официалната електронна поща на общинската структура. Предложения могат да бъдат подавани от всички членове на партията. Могат да се правят до 3 номинации за кандидат-депутати и до 3 номинации за кандидат-президентска двойка.
„Пожелаваме успех на ПП ГЕРБ на предстоящите парламентарни и президентски избори през ноември 2021г.“- коментираха с увереност членове и симпатизанти на партията в Костинброд.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here