Перничанинът Румен Цинцов ще кърпи дупките по улиците и пътищата в община Радомир. Заложеният бюджет за ремонтите е 423 500 лв. без ДДС или 508 200 лв. с ДДС. Договорът с фирма „Инфракорект Строй” е подписан миналата седмица, а ангажиментът е до 1 декември.
Ще се работи по пътната и уличната мрежа в града и четвъртокласната пътна мрежа на територията на общината. Обемът на работа е в зависимост от възникналите нужди от ремонти. В обхвата на поръчката са пътят Долна Диканя – село Дрен с дължина 2,3 км., с Друган до Старо село 4,7 км и ремонт на уличната мрежа на град Радомир, което включва пътища, улици, паркинги, алеи, тротоари.
Договорът предвижда авансово плащане от 127 050 лв., а след това до 60% от стойността въз основа на двустранно подписан протокол, придружен с фактура за свършената работа.
Цинцов печели в конкуренцията на още 4 дружества. Софийската „БГ Асфалт” и пернишката „Асфалтинг” на Емилия Митова и Валентин Здравков са отстранени. Отворени са офертите на софийската „БГ Нова” и пернишката „Тони Тодоров” на Анелия и Антон Тодорови.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here