Със сватба се откри новата ритуална зала на община Костинброд в неделния ден!
Младоженците Юлияна и Александър Кирилови казаха “ДА” в новата ритуална зала и продължиха живота си съвместно в обещание за вярност и любов.
Първият сватбен ритуал на граждански брак бе воден от кмета на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, заедно с длъжностното лице, г-жа Аделина Колева.
Залата, намираща се в НЧ ”Иван Вазов-1947”, пл. Иван Вазов е изградена със средства, заложени в Инвестиционната програма на Община Костинброд за 2021 година.
Ритуалната зала в град Костинброд е създадена през 1976 година и от тогава до ден днешен не е претърпявала ремонт.
След 45 години община Костинброд може да се похвали със стилна и модерна зала, в която младите хора от общината да се венчаят. Освен ритуалната зала е обновен и коридорът, който отвежда до изхода на НЧ “Иван Вазов-1947”.
Ритуалната зала е тържественото място, знаково за всеки град, за всяка община. Българската традиция е съхранила най-хубавото на сватбения ден, за първите стъпки на младото семейство в съвместния им живот. Пожелаваме много хубави и щастливи мигове на всички бъдещи семейства, решили да сключат брак в община Костинброд, на техните родители и близки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here