Борис Павлов и екип на 4vlast-bg.com

Със счупен нос дупничанинът Добри Радев успя да смаже Сабри Бен Хениа, научи „4Власт”. Радев надигра с 3:0 своя противник в главния мач на кикбокс галавечерта Pro fight 18 в Дупница. Още в самото начало на срещата Радев получи зловещ удар с коляно в носа от своя противник, но, за радост на над 2000 дупничани, стисна зъби и удържа победата. „Това е невероятно, страхотна победа. Не може да диша, но не се огъна и смачка мароканеца.

Подобно нещо е правил само Багата, който преди години победи в много оспорван мач с две счупени китки.”, коментираха шефът на „Рила Спорт“ спортният редактор Борис Павлов и екзалтирани фенове най- горещия мач на стадион „Бончук” в събота вечер.

Директорът на „Рила Спорт“ Ивайло Проданов, Красимир Сулев, Добри Радев

По време на срещата стадионът беше разтърсен от бурните скандирания на феновете. Директорът на главния спонсор на събитието „Рила спорт” Ивайло Проданов връчи купата на Радев, като го прегърна топло.

Страхотен мач направи и капитанът на националния отбор Димитър Пенчев, който зарадва публиката с атрактивен бой. Пенчев победи Захир Заиров в един от най-качествените мачове на вечерта.

delta gard
Димитър Спасов и Димитър Пенчев

Пенчев надделя с 3:0 над азера с нидерландски паспорт Захир Заиров, който е боец на Майк Пасение.

Наградата на победителя връчи собственикът на охранителната фирма „Делта Гард” Димитър Спасов. Запитан за хранителния режим, който спазва, Пенчев с намигване отговори:„Ям предимно бой, всеки ден.”

От ВИП зоната срещите проследиха шефът на полицията в Дупница Борислав Динев, президентът на Ротари Дупница Николай Златарски, нотариус Стефан Сотиров, Стефан Кръстев, Кирил Кирилов, който се занимава с топлинни инсталации, Венчо Белчински, Кирил Зарев, собственик на хотел „Коко Хилс”.

На стадиона бяха двамата общински съветници адаши Георги Градевски, синът на съветничката Емилия Кузманова Станислав Страшимиров, който е управител на СБА, съпартиецът й Иван Раков, фитнес инструкторът и  Виктор Кемерлиев.

Стоян Ушатов е в дясно.
Христо Пигов е крайният в ляво

Край ринга бяха Стоя Ушатов, Тома Бельов, шефът на общинското дружество „Ученическо хранене” Христо Пигов.

Гарда на Галеви Апостол Чакалов Тоци, бизнесменът от Кюстендил Николай Йосифов.

Дани Чорбаджийска/ отдясно/ със семейството си и приятели бяха една от най- стилните групи на стадиона па ВИП масите.
За вас работи екип на 4vlast-bg.com: Борис Павлов, Богомила Михоайлова и Иван Павлов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here