Елия и Симеон Снимки: Фейсбук

Мис Елия е от Града под Хисарлъка, но работи в столицата! Противникът й Симеон е от София, но тренира в кюстендилската школа по борба

Младата и усмихната учителка Елия Мицова от Бойците е първият участник в третия сезон на „Игри на волята: България“, който ще види Плажа на отшелника и ще се запознае със Симеон. В тежка и много емоционална елиминационна битка с най-близкия си човек от племето – Мани, Елия не успя да запази нужното спокойствие при баланса и остана втора.

„Много съм развълнувана и също толкова притеснена, от това, което ме очаква. Не знам какво ще се случи на Плажа на отшелника и кой го обитава“, сподели Елия пред водещите на формата Ралица и Димо, когато разбра, че има шанс да продължи напред в най-екстремната надпревара. От своя страна Симеон вече няма търпение да види първия съперник, срещу когото ще се изправи на Арената идната седмица.

Мис Елия, както я наричат учениците ѝ, е родом от Кюстендил, но преподава в столицата. Само на 28 години е, но пък е много добра в работата си като преподавател по английски език, но също е класен ръководител на деца в първи клас. Признава, че обожава професията си и не може да живее без нея. „Истинска привилегия е да си първи учител на толкова малки деца, които сега са прекрачили прага на училището“, споделя Ели, която е призвана да бъде учителка. Елия предава на своите ученици най-ценния урок – този да сме добри един към друг.

Игри на волята
Игри на волята Източник: Nova.bg

Какви ще са първите впечатления на Елия от Плажа на отшелника? Как ще я посрещне Симеон и ще успее ли тя да събере физически и психически сили за важната битка, ще стане ясно на териториалната битка тази вечер.

Както вече съобщихме Симеон Станкович е от София, но пък е свързан с Кюстендил. Той е национал по борба, състезател на кюстендилската школа в този спорт от 2018г. 25- годишният Симеон е и известен соколор.

Така, че предстои битка по линията Кюстендил- София- Кюстендил!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here