Валери Беров се отчете с 4 попадения, по един гол вкараха Юлиян Христов и Огнян Стефанов

В първи кръг от Областната футболна група – Изток есенен полусезон „Левски“ Долна баня посрещна новият тим в групата отборът на „Средногорец 2016“ от Златица.
След мъжка и борбена игра през 90-те минути на отлично подготвения терен на спортния комплекс в рилския град домакините победиха гостите от средногорския град с 6:1.

Летящ старт за сините в първия кръг, като резултата бе открит още в 26-та минута с гол на Юлиян Христов, в 30-та минута Валери Беров покачи на 2:0 за домакините.
След почивката в 51-та минута Валери Беров отново реализира за 3:0 за домакините. Две минути по-късно пък Огнян Стефанов покачи резултата на 4:0 за сините.
Още два гола за „Левски“ направи в противниковата врата Валери Беров в 56-та и 65–та минута на второто полувреме.
В края на срещата гостите от Златица чрез Трайко Кацаров в 80-та минута от пряк свободен удар реализираха за 6 на 1 и така главния съдия Мариян Гребенчарски с помощници Николай Банков и Димитър Шопов, с дежурен делегат от БФС Костадин Николов / бивш голмайстор на „Б“ РФГ през сезона 1992/1993 година/ свириха край на двубоя.
На коректния и добър мач между двата отбора без картони бяха около стотина зрители по трибуните, сред които бе и президента на долнобанския отбор Владимир Джамбазов – кмет на община Долна баня.
Мачът премина при стриктно спазване на новите условия на противоепидемичната обстановка, причинена от корона вируса, като заслугата бе и на двамата треньори на отборите Иван Габеров и Боян Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here