Лекар от Сандански крещя по майка и превиващо се от болка дете, К. Илиева: Избягахме, пътуваме за Благоевград по спешност!

Д-р Илия Тонев

Лекар от Сандански прогони 40 -годишната Калина Илиева от Петрич, дошла да търси помощ в МБАЛ „Югозападна болница“ за дъщеричката си, която се превивала от болки.

„40- минути чакаме да дойде доктор в Приемния блок на МБАЛ „Югозападна болница“ в Сандански по спешност. 10 – годишната ми дъщеря е със съмнения за възпален апендикс. Детето се превита от болка до мен, но стоим и чакаме помощ. Взехме изследванията от болницата в Петрич, лекари ни казаха да тичаме в хирургия в Сандански. Да, но лекари в болницата на Сандански няма. Появи се едни, слезе от тъмен мерцедес, едва ходеше, залиташе, музиката в колата му дънеше до дупка, страшна чалга, цялата болница размири. Подмина ни, почуках на врата да питам дали ще ни приеме. Той отвори страшна уста, изсипа куп обиди по мен и детето ми. Дано камерите са записали ругатните, които изля по мен. Ужасена съм! Имаше още една жена с дете, те са ми свидетели. Бих искала този лекар да си понесе отговорността за безобразното поведение. Пристигна точно в 18.45 часа. Сега е 19.10 часа и аз пътувам за Благоевград, детето ми е почти в безсъзнание. Не му знам името на доктора, но лесно може да се узнае.“ – разказа майката на редакционния ни телефон 0876 356 120.

Потърсихме за коментар управител д-р Илия Тонев, но той не бе открит. Д-р Тонев запазва правото си на отговор по инцидента. Лечебното заведение е собственост на общините Сандански, Петрич, Струмяни и Кресна.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here