Десислава Александрова от Бобов дол избрана за член на НИС на Младежи ГЕРБ

Десислава Александрова и Георг Георгиев

“Пожелавам успех на Деси и на цялата младежката структура в област Кюстендил. Убеден съм, че с младия актив, който имаме в Кюстендил и в цялата страна, сме по-силни от хаоса!”, заяви областният координатор на политическата сила Даниел Данчев

 

“Развълнувана и благодарна съм за признанието и възможността да бъда в Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Да си сътруднича и работя с прекрасни, млади и отговорни колеги – всички професионалисти в своите сфери”, заяви Десислава Александрова

Десислава Александрова бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ. Това стана по време на вчерашното национално отчетно-изборно събрание на младежката структура в НДК. Над 500 млади хора от цялата страна станаха част от форума, по време на който бе преизбран досегашният председател на организацията – Георг Георгиев.

 


Делегатите избраха и нов състав на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ, а форумът бе уважен и от лидера на партията Бойко Борисов.

Област Кюстендил вече има свой представител в националното ръководството на най-голямата младежка политическа организация в страната. Десислава Александрова е 28-годишна, от Бобов дол, семейна и с малко дете. Работи като учител в родния си град. Завършила е “Стопанско управление” и е магистър по “Управление на проекти”. Има следдипломна квалификация за учител по икономически дисциплини. В момента придобива професионална квалификация за учител по математика и информационни технологии.


“Развълнувана и благодарна съм за признанието и възможността да бъда в Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Да си сътруднича и работя с прекрасни, млади и отговорни колеги – всички професионалисти в своите сфери”, заяви Десислава Александрова. Тя обясни, че една от причините да подкрепя ГЕРБ, като млад човек и учител е, че оценява какво е направило правителството на Бойко Борисов за сектора образование.

“Пожелавам успех на Деси и на цялата младежката структура в област Кюстендил. Оценяваме и разчитаме изключително много на младите хора – на техните идеи, енергия и визия за развитие. Убеден съм, че с младия актив, който имаме в Кюстендил и в цялата страна, сме по-силни от хаоса!”, заяви областният координатор на политическата сила Даниел Данчев.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here