Заради извънредната ситуация с пожарите в Благоевградско вчера беше свикана спешна среща в областна администрация с директора на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов, представители на пожарната и др. институции.

Югозападното държавно предприятие ще помогне на семействата на двамата свои служители, загинали при изпълнение на професионалните си задължения в пожара край санданското с. Петрово, както и на колегата, сериозно пострадал при огнения инцидент.
На заседание на Управителния съвет ще бъде взето решение за размера на помощта, която ще бъде предоставена от стопанската дейност на предприятието.
Същевременно, ЮЗДП разкрива дарителска банкова сметка за набиране на средства за всеки, който би искал и би могъл да помогне на близките на горските инспектори Антон Гръбчев и Валери Димитров и на инж. Стоян Ковачев в тази трагична ситуация. Номерът на банковата сметка, открита в Обединена българска банка, е: BG72UBBS80021021816750.
ЮЗДП поднася своите най-дълбоки съболезнования на семействата и близките на горските служители, загубили живота си в огнената стихия край с. Петрово.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here