Коне галопират край колите на пътя Самоков- Ихтиман и изправят на нокти шофьорите. Клипче с животните, разхождащи се по платното, разпространи в социалната мрежа Николай Караиванов. Той за пореден път алармира за проблема и пита общината, ако се случи инцидент, кой ще е отговорен?

„Пуснатите безнадзорно коне на околовръстния път Кръговото – Ихтиман, се появиха неочаквано пред колата пред мен. Успях да спра на метър от нея. Появиха се отдясно и пресякоха платното за движение. Следващият път може и да нямам този късмет, както и други шофьори. Ако се случи ПТП кой ще поеме отговорност? Това не е маловажно. Моля, не подценявайте ситуацията! Това е безобразие! Обръщам се към вас, защото всеки ден на този път има коне и се знае кой е човекът, отговарящ за тях, или поне може лесно да разберете! Моля за адекватна и бърза реакция, защото следващите мерки, които ще предприема далеч няма да бъдат приятни за някои хора!

Сигналите от подобен характер зачестяват! Не се чудете, а направете необходимото!“ , пише Караиванов, обръщайки се към община Самоков.

Преди време безпризорно пуснати животни и на ул ,,проф. Васил Захариев” в Самоков.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here