За момента имената на проектоминистрите не са известни!Знае се само кой е кандидатът за премиерския пост –мениджърът Пламен Николов. Очаква се лично той да представи състава на евентуалното бъдещо правителство

Завърши срещата между „Изправи се БГ! Ние идваме“ и „Има такъв народ“, в която те представиха проектокабинета си.

Срещите се провеждат в зала „Изток“ на Народното. За момента имената на проектоминистрите не са известни.

Знае се само кой е кандидатът за премиерския пост –мениджърът Пламен Николов. Очаква се лично той да представи състава на евентуалното бъдещо правителство.

Бъдещият премиер Пламен Николов подбирал министри вчера до полунощ, каза самият той пред медиите в кулоарите на парламента.

От управляващата партия обаче засега запазват мълчание за имената на бъдещите министри. Те бяха представени на групата и посрещани с аплодисменти.

Ще го направим по най-добрия начин – първо пред нашите партньорите. Ще произведем новини, лаконичен бе Николов, в отговор на всички въпроси кога ще обявят състава на правителството.

Има шанс за подкрепа на кабинета, убеден бе Николов след като присъства на среща на ПГ на ИТН.

Той разказа, че си е донесъл всички дипломи.

От 15.30 и 17.00 ч ще се проведат срещи с „Демократична България“ и БСП.

Кандидат-премиерът Пламен Николов показа дипломите си. Вместо да разкрие имената на бъдещите министри на „Има такъв народ“ (ИТН), той реши да отговори на спекулациите дали изобщо има докторска степен. Медийният интерес пък беше очаквано голям, предаде , предаде Novini.bg.


Николов е бил аспирант в СУ „Св. Климент Охридски“. Има и стаж във Виена.


„Научният труд, както и всеки един труд, трябва да се заплаща“, заяви той във връзка с обявление от Министерството на образованието и науката (МОН), че не могат да видят докторската степен.

Пламен Николов на няколко пъти благодари на съпругата си за подкрепата. Той каза, че има и две прекрасни деца. Въпреки че е бил във Виена, където е имал чудесна възможност за реализация, той е избрал да остане в България.

„Не подценявайте философското образование. Най-големите умове в политиката са завършили философия. Моля ви се, не го превръщайте в махленски спор!“, заяви още Пламен Николов.

 

Пламен Николов показва дипломите си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here