Дупничанинът Кирил Милов пипна за късмет сребърната Антоанета Костадинова. Преди старта на борбите, Милов се щракна за кадем с българката с най- точния мерник.

Припомняме, че Антоанета завоюва единствения за момента медал за България. Тя се размина на косъм от златото в стрелбата на 10 м. Вчера, за съжаление, остана в подножието на почетната стълбичка при 25м, като съвсем малко я раздели от бронза.

Борците вече се нахъсват. Днес вървят последните тренировки. Айк Мнацаканян и Кирил Милов са на тепиха заедно с легендата Армен Назарян и Бисер Георгиев.

България разчита и залага надежди на борците, които бяха изпратени към Токио под съпровода на гайди и с празнична торта миналата седмица. Изненадата бе подготвена от световния и европейски шампион Иво Ангелов към помощник треньора на националите в класическия стил Бисер Георгиев, който беше рожденик.

„В момента вълнението със сигурност е по-голямо от напрежението – призна Кирил Милов, световен и европейски вицешампион. – Надявам се да запомня Токио с медал, това е най-голямата ми мечта. Времето ще покаже дали ще се случи. Абстрахирам се от всичко, мобилизирам се, гледам да съм концентриран, да дам всичко от себе си и каквото стане.”, сподели преди заминаването дупнишкото момче.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here