Със сватбен звън стартира работа новият семеен хотел в Дупница „Велеа”. Стопанката Весела Лефтерова сподели, че първите им гости са двойка младоженци и част от сватбарите.

В сезона на сватбите и почивките се очертава „Велеа” да се превърне в любимо място за отмора. Кокетният хотел, намиращ се на ул. „Дунав” 4, на две крачки до ресторант „Седемте рилски езера”, очарова с уют, стил и изчистен дизайн.

Управителят Весела Лефтерова лично се е погрижила до най- дребния детайл за аранжирането и обзавеждането. В подредбата водеща е идеята за усещането на домашна обстановка, подсилена от топли цветове, заложено е на съвременен дизайн, който впечатлява с красота и функционалност. Красивите, модерни мебели грабват окото от пръв поглед. Многофункционалните дивани приканват да поседнеш и да се отдадеш на релакс.

Слънце полилей огрява два от апартаментите, създавайки усещането за простор.

Хотелът разполага с 6 стаи, две двойни и четири апартамента. И цените са повече от достъпни- от 30 лв. на легло, а за апартаментите 120 лв.

Хотелът е истинско бижу, до момента Дупница не разполагаше с подобно кътче, където да отседнат гостите на града.

И за да е пълно удоволствието от престоя, посетителите могат да избират от специалитетите от ресторант „Седемте рилски езера”, който се върти също от Лефтерова.

На първия етаж на хотела пък с прекрасен аромат омайват превъзходните закуски и всякакви тестени изделия от сгушената на партера пекарна.

Хотел „Велеа” е сертифициран и очаква гости. Има една звезда и се намира буквално на крачка от центъра на града, предлагайки спокойствие и приятна обстановка.

Всяка от стаите е оборудвана със собствено газово котле, което осигурява топла вода за гостите в стаята, а през зимата парното ще пъди студа.

Хотелът разполага с всички екстри- телевизор, климатик, интернет.

Всяка стая е снабдена с собствен санитарен възел За резервации: 0899/ 94 04 32

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here