Янис с майка си Милена Богданова и най- добрите им приятели Борис Павлов и Гергана Ангелова, тримата са съученици и празнуваха заедно абитуриенския си бал.

Синът на съдия Милена Богданова от Дупница- Янис Янков, открадна първата буква от името й за бебчето си. Богданова от няколко години работи като съдия в Софийски градски съд, Половинката на Янис Емилия го дари с момченце, а щастливите родители кръстиха юначето си Матео. „Матео означава Божи дар, каквото е за нас синчето ни. Много ни хареса и че малкият ще носи първата буква от името на моята майка. Затова нямахме никакви колебания около името.“, сподели щастливият баща.

„Одрал е кожата на Янис, висок е като баща си, роди се 50 см, тежи 3025 гр. На бял свят го доведе д-р Борис Исаков от Дупница.“, разказа медицинската сестра Гергана Ангелова, която е близък приятел с младите родители. Именно тя поела в прегръдките си малчугана, изкъпала го и го пременила в дрешките.

Семейството живее в Дупница, майката Емилия учи криминалистика в Англия. Таткото Янис е внук на бизнесмена инж. Георги Георгиев, дългогодишен общински съветник, съпругата му е Ани е работила като медицинска сестра. Бащата на Янис Иво Георгиев също е бил съветник в Дупница.

Инж. Георги Георгиев

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here