Пирин и Царско село завършиха 0:0 в контрола, която се игра на стадион „Царско село“, съобщава сайта на благоевградския тим.
Първата възможност за гол дойде в 11-та минута, когато Венци Василев стреля с глава покрай вратата след центриране от корнер. Две минути по-късно Стеванович стреля отблизо, Шейтанов се намеси, а след това Милчо Ангелов пропусна отблизо.
В 19-ата минута Станислав Костов стреля на близката греда след центриране от корнер. Минута по-късно Красимир Станоев шутира от дъгата на наказателното поле, но топката мина покрай лявата греда.
В 26-ата минута Попев проби отляво и центрира, топката мина успоредно но голлинията, но никой не успя да я засече. 60 секунди по-късно Красимир Станоев стреля, но вратарят на домакините спаси без проблеми.
Две минути по-късно Йокич шутира фронтално срещу вратата, но Шейтанов спаси без проблеми.

В 35-ата минута Бандаловски стреля с глава в аут след изпълнение на корнер.

В 38-ата минута Бенгюзов стреля силно, но топката мина над вратата.

Пет минути по-късно Красимир Станоев напредна с топка в крака и подаде към Мохамед Брахими, който стреля по диганола в аут.

В 60-ата минута влезлият като резерва за домакините Димо Бакалов стреля, но топката се отби от лявата греда и след това това Шейтанов улови.

Пет минути по-късно Мезу засече с глава центриране отляво, но топката мина покрай вратата.

В 75-ата минута Александър Дюлгеров получи контузия в глезена и бе заменен от Асен Либяховски.

Четири минути преди края на срещата Красимир Станоев изпълни пряк свободен удар – аут.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here