Костадин Костадинов и Йордан Йорданов

Председателят на Общински съвет Дупница Костадин Костадинов отказа да приеме заявлението за напускана на местния парламент на лидера на ГЕРБ Старейшини Йордан Йорданов. Йорданов решил да се откаже от мястото си на съветник след инцидента със сина му, който е обвинен за банковия обир в центъра на Дупница, станал преди около месец. „Разубедих го лично, донесе молбата си за освобождаване почти веднага след инцидента. Помолих го да преосмисли решението си. Какво е отговорен той за постъпките на сина му, който не е малолетен. Говорим за възрастен човек, над 40 години, той вече си носи лична отговорност? Йорданов е със солиден опит в Общинския съвет, ценен е за коалицията ГЕРБ-СДС. Познавам го добре, той е добър човек!“, каза Костадинов.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Какво разигравате с Компира циркове? Молбата за напускане той трябва да внесе в ОИК Дупница, не при председателя на ОбС! Разубедил го бил…

  2. Ако синът на политик-общински съветник е замесен в такова тежко престъпно деяние, по смисъла на НК, налице е не само личната наказателна отговорност на дееца, но и моралната отговорност на баща му, който го е възпитавал като малолетен и непълнолетен. Стига сте се правили на „ударени“!

  3. ГЕРБ – СДС да се готвят да минават в опозиция и в Дупница , няма града да страда заради вас!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here