Даниел Данчев: ГЕРБ- СДС Кюстендилска област е втора по резултат в страната!

даниел данчев в Бобошево
Даниела Данчев в Бобошево: Структурите на ГЕРБ са стабилни и работещи. Не губим връзка с хората. Затова продължават да ни гласуват доверие.

Втори сме по най-висок резултат в страната. Коалиция ГЕРБ – СДС в област Кюстендил не само спечели изборите, но показа отново едни от най-добрите резултати. Това е благодарение на всички вас – симпатизанти, членове и приятели на ГЕРБ. На тези, които ни подкрепихте, въпреки негативната кампания срещу нас, въпреки натиска и репресиите срещу наши членове и симпатизанти. Резултатът във всяко едно населено място в област Кюстендил е, защото показахте разумно и отговорно отношение към политическата обстановка и към бъдещето на България. Уверихме се, че управлението на държавата не е шоу. Уверихме се също, че омразата и разделението няма да доведат до нищо добро за никого от нас.

Искрено благодаря и на нашите кандидати, които по време на цялата кампания запазиха добрия тон, не се поддадоха на провокации и дадоха ясни послания към избирателите. Това са хора, които заслужават вашата подкрепа и уважение.

На този етап пред всички нас стоят още много неизвестни и предизвикателства. Аз обаче вярвам, че обединени, с общи усилия и с вяра, ще ги преодолеем заедно.

Това заяви днес Даниел Данчев, Областен координатор на ПП ГЕРБ – Кюстендил.
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Къде са ти 2-та депутати, Данчев?! Палчев ви обра силата, но си траете, трайте си..

  2. Защо цензурирате хората? Имам право на мнение, обидно е политици да бъдат такива хора!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here