Общинари, школски директори и кметове на села под строй за БСП срещата в Самоков с кандидат- депутатите

Служителите на община Самоков, червените кметове по селата, директори на детски градини и училища, управителите на общински предприятия под строй се изсипаха на площада в града за срещата с червените кандидат- депутати. Водачът на листата Иван Ченчев не се посвени да извади предизборна брошура, от която чинно изчете имената на колегите си от листата. Редом до претендентите за парламента беше и кметът на Самоков Владимир Георгиев.

„Нали е кмет на всички, какво прави само с БСП, наред с кандидат- депутати.“, възнегодува общественика Славчо Георгиев. Той разговаря с Ченчев, като му се оплака от работата на общинска администрация. Кандидат- депутатът му отговори „Знам, нищо не мога да направя.“


Към хората се обърна и единственият самоковец в листата Михаил Михайлов. Той заяви, че те са промяната и отправи апел към избирателите да ги подкрепят. По думите му предстоящите в неделя избори са съдбоносни за страната.


Кметовете от селата бяха впрегнати да раздават листовки, запалки, химикалки и всякакви агитационни материали. Музиката от концерта, който беше от 19 часа, дъни в центъра на града още от 18 часа.

Кметът Георгиев се ръкува наред с всички присъстващи. На събитието беше областният управител на София област и бивш депутат Радослав Стойчев.

Той беше в компанията на бизнесмени от Седми квартал, които често работят по общински обекти. Събитието охраняваше полиция. Площадът радтърсиха кръшни хора, на сцената излезе Николина Чакърдъкова.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here