Иван Станчев от БСП: Любен Милев води битка, Злата Ризова е отпуск, Георги Марков е на постта си, нормално е да напуснат, но е лъжа, че всички бягат!

Иван Станчев

„Емблематичните фигури в „Eкипа Томов“ напускат общинска администрация“- пишат всички сайтове в Благоевград по по линия на „копи- пейст“. В местни медии излезе информация, че екипът на екскмета Томов, който загуби балотажа срещу Илко Стоянов, масово се готви за напускане. „Рейнджърът“ на общината  Георги Марков пръв подал молбата си за напускане в знак на съпричастност към загубата на неговия досегашен работодател. „Примера му ще последват пиарът Злата Ризова, и зам. кметовете Пролет Трифонова и Венелин Трошанов. По информация секретарят на Община Благоевград Мария Захова ще започне работа в Областна администрация. Към този момент единствено Любен Милев не е подготвил молбата си и ще стои до последно, надявайки се на 11 юли да бъде избран за народен представител.“Потърсихме за коментар всички посочени, но не си вдигнаха телефоните. На място на входа пред общината заварихме Георги Марков, там беше и общинският съветник Иван Станчев от БСП.

„Нормално е новият кмет да влезе в общината с нов екип, но за сега всички са по работните си местта и никой не е напуснал. Разбрах, че Злата Ризова е в отпуск. Разбира се, предполагам, тя няма да иска да е говорител на Илко Стоянов, но знае ли човек, не е коректно да се всява смут, който иска може да напусне, други ще останат. Всичко е въпрос на взаймодействие. Някой много силно нагнетява напрежение и злорадства, не бива така като изпреварва събитията. Що се отнася до Любен Милев, той е човек, които има задачи и в момента е в отпуск, той е втори в листтата на БСП и държи здраво фронта, сигурен съм, че ще пожъне голямата победа на БСП в Пиринско. Успех, на всички разумни, кадърни и способни хора. Нека страхът да отстъпи мястото на вярата и всеки да си получи заслуженото.“ – каза Иван Станчев.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here