Единодушно инж. Светла Стоименова отново бе номинирана за председател на Сдружението

Своето годишно-отчетно изборно общо събрание за 2020 година проведоха членовете на Сдружението на хората с увреждания „Венетица“ в Долна баня.
Гост на събранието бе кметът на общината Владимир Джамбазов.


Събранието бе ръководено от Лиляна Иванчева, която след като предложи и бе гласуван дневния ред, даде думата за отчет на председателката
на Сдружението инж. Светла Стоименова.

С едноминутно мълчание бе почетена паметта на почиталите членове, след което председателката направи подробен и аналитичен отчет за дейността през изминалата година в условията на пандемията от коронавируса. Въпреки епидемичната обстановка хората с увреждания в рилския град не спряха да работят и да провеждат редица културно-просветни мероприятия, да честват рождени и именни дни, както и местни и национални празници.

Инж. Светла Стоименова благодари за оказаната финансова и друга помощ на кмета Владимир Джамбазов и на Лиляна Драганова – председател на общинския съвет за Коледа и Великден.

Отчет на Контролно-ревизионната комисия за отчетната година пък направи председателката Недялка Проданова.


145 са членовете на Сдружението, приети са трима нови, като за отчетната година са събрани 930 лева от членски внос. Общо приходите за миналата година са 4 890 лева, 1 000 лева е субсидията от общината, 500 лева е дарил кмета Владимир Джамбазов, 820 лева са другите приходи.


Проект за нов културен календар за полугодието направи Мария Торошанова, след което членовете единодушно гласуваха предложените материали на събранието.
Единодушно инж. Светла Стоименова отново бе номинирана за председател на Сдружението, а в новия Управителен съвет бяха избрани Мария Торошанова, Йорданка Джамбазова, Адриана Благоева, Мария Спиридонова и Иванка Панайотова.
За председател на Контролно-ревизионната комисия отново бе избрана Недялка Проданова в състав с Лиляна Иванчева и Веска Фърчова.
За делегат на Областното събрание на хората с увреждания членовете гласуваха доверието на новата стара председателка инж. Светла Стоименова.
За всички имаше празничен обяд с наздравици и подаръци от общината за клуба два нови сервиза за кафе.

Любомир Кузев

Снимки – Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here