Европейски футбол и ценности показаха кандидат-депутатите от коалиция ГЕРБ – СДС в с. Джерман

С резултат 5:5 завърши футболният мач на звездите
Вчера футболните страсти се разгорещиха в с. Джерман. Отборът на ветераните се изправи срещу титулярния състав на „Ботев 2009“. Към двата тима като гости се включиха Христо Терзийски, Даниел Александров, д-р Александър Паризов, Станислав Тенев и Георги Наумов.
Наравно завърши мачът на звездите, а под жаркото слънце на Джерман бе постигнат резултат 5:5. Христо Терзийски откри резултата за по-опитния отбор още в първото полувреме. Даниел Александров и Георги Наумов бяха по-резултатни съответно с 2 и 3 попадения в противниковата врата.
  
След тази зрелищна „футболна драма“ е важно да не разиграем и политическа такава, призоваха кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ – СДС.
Специални гости на събитието бяха кметът на община Дупница инж. Методи Чимев и зам.-кметът Крум Милев. Към тях бяха отправени заслужени благодарности, защото стадионът в с. Джерман е ремонтиран и е единствен в Кюстендилска област с осветление.
Футболният мач разгорещи играчите, но срещата премина без фалове и нарушения и изцяло в духа на феърплейя. Не така стояха нещата в 45-ото Народно събрание, където превес взеха личните амбиции, жаждата за власт и отмъщение.
Кандидатите от листата на ГЕРБ – СДС призоваха хората да изберат реда, законността и европейското развитие за България, а това са ценностите на коалицията.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here