Служебният кабинет изтегли събраните и резервирани за автомагистрала „Хемус” 600 млн. лв.,за да ги ползва за други цели. На гражданите не се предоставя информация какво се случва и с критичния лот 3.2 Крупник-Кресна на автомагистрала „Струма”, който е от стратегическо значение за Благоевградска област. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков на среща с жители в Кресна.

 

С него бяха кандидатът за народе представител Любомир Богоев, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и областен  координатор Андрей Новаков, областният секретар на структурата Даниела Савеклиева и общинският ръководител на ГЕРБ-Кресна Валентина Таскова.

„Крайният срок, в който този участък трябва да бъде изграден е 2027 г. и това е ангажиментът, който сме поели и при управление на ГЕРБ ние ще го изпълним”, уточни Желязков.

Той обясни пред гражданите на Кресни и направените до момента процедури пред Европейската комисия за довършването на участъка на магистралата в Кресненското дефиле, като подчерта, че Европа е готова да предостави близо 400 млн.лв. „Довършването на магистралата няма алтернатива. Българската държава трябва в максимална степен да се възползва от европейското финансиране, защото това е наднационален проект и въпреки спекулациите България няма да връща пари за изграденото до момента”, заяви още Росен Желязков.

След срещата водачът на листата и кандидатът за народен представител от Кресна Любомир Богоев дариха книги и принтер на библиотека към читалище „Култура 1932“ и проведоха информационна кампания за машинното гласуване на градския площад.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here