Христо Терзийски: За нас е важно жителите и на малките населени места да могат да живеят спокойно и сигурно

„Много хора ми казваха да се откажа от борбата, защото съм започнал късно. Но аз не се отказах. Тренирах усилено, имах цел пред себе си, имах мечта. И сега имам зад гърба си титли от световни и европейски първенства, двукратен носител съм на златния пояс от турнира „Дан Колов – Никола Петров“. Такъв човек съм, такъв спортист и такъв политик ще бъда“, сподели Даниел Александров

Водачът на листата за 10 МИР на коалиция ГЕРБ – СДС Христо Терзийски, Даниел Александров, д-р Александър Паризов и Мишел Виячева се срещнаха с жители на селата Яхиново и Червен брег. Основните теми на разговор бяха свързани с надеждата за политическа стабилност, връщане на реда и спокойствието в държавата и надежда за прояви на висок политически морал от страна на опонентите. Без спазване на тези етични норми страната ни върви към катастрофа.

„За нас е важно жителите и на малките населени места, в които преобладават възрастните хора, да могат да живеят спокойно и сигурно“, заяви ексминистърът на вътрешните работи и водач на листата на ГЕРБ – СДС Христо Терзийски.

„Ама вие нищо не обещавате“, коментираха хората с известно недоумение. „Ние не обещаваме, ние работим“ е отговорът, който представителите на коалиция ГЕРБ – СДС са избрали за едно от своите послания. Тези, които обещаваха през април; тези които обещаваха по време на масовите протести, и тези, които обещаваха по време на последния национален референдум, излъгаха народа и спазиха единствено честно дадено обещание – да се доберат до властта. „Властта и отговорността са неразделни“, заяви д-р Паризов, който често казва, че се срамува от това, които е видял в 45-ото Народно събрание. „Слушайте внимателно какво се говори, защото се говорят много лъжи. Настъпи хаос. Изберете стабилността, законността и морала“, призова той.

„Много хора ми казваха да се откажа от борбата, защото съм започнал късно. Но аз не се отказах. Тренирах усилено, имах цел пред себе си, имах мечта. И сега имам зад гърба си титли от световни и европейски първенства, двукратен носител съм на златния пояс от турнира „Дан Колов – Никола Петров“. Такъв човек съм, такъв спортист и такъв политик ще бъда“, сподели Даниел Александров.

Мишел Виячева заяви, че е необходим консенсус между местна и национална власт, за да се реализират добрите идеи и проекти.

Днес кандидатите за народни представители ще посетят Кочериново и Рила.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Много хубав нос има Терзийски в ГЕРБ все са с такива красиви носове, особено има един голям политик от Дупница дето му е като патладжан

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here