Система за контрол на достъпа за 1885 лв. ще брани общинарите в Самоков, дават още 60 бона за ОП „Строителство и ремонти“

Центърът за административно обслужване е единствената зона в сградата, до която хората имат свободен достъп.

Поредна актуализация на капиталовите разходи ще прави община Самоков. На предстоящото утре заседание Общинският съвет трябва да благослови променит.
Сред предложенията е финансова инжекция от 61 854 лв. към бюджета на ОП „Строителство, ремонт и озеленяване”. Става ясно, че сумата ще се разходва за назначаването на още 7 души към наличния състав. Общинското дружество се занимава с ремонти на обществени сгради, косят трева и др. дейности, касаещи поддръжката на общинска собственост.
С 10 120 лв. пък ще се закупи автентично обзавеждане с историческа и художествена стойност за „Доспевска къща”. Планирано е над 16 500 лв. от местната хазна да се вложат в изграждане на част от Колектор 2 за канализационна мрежа на ул. „Христо Смирненски” и ул. Захари Хаджигюров”. Проектът ще се финансира със сумата от 16 534 лв., с които общата стойност ще стане 33 388 лв. Сред корекциите са и 7100 лв. за газифициране на Графичната база. Компютър с два касови апарата за 1500 лв. ще се купят за музея, а за 2774 лв. газов котел за клуб на пенсионера в кв. „Самоково”.1885 лв. ще се вложат в система за контрол на достъпа до сградата на общината. Припомняме, че и до момента гражданите имат свободен достъп само до Центъра за административно за обслужване. Портиерите в момента контролират кой влиза или се опитва да влезе в сградата на общината.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here