Кандидат- депутатите от листата на ГЕРБ-СДС се впускат в дебати на живо с избирателите. На среща със симпатизанти в Дупница, в която участваха водачът на листата за област Кюстендил Христо Терзийски и кандидатите за народни представители, от отбора на ГЕРБ обявиха, че в морето от фалшиви новини са поставени в позицията да се „надвикват“, за да изкажат позицията си. За да гарантират честен диалог, те ще очакват въпросите на хората на живо във фейсбук. От партията съобщиха, че първото излъчване ще бъда в сряда, 23 юни, от 16:00 до 17:00 часа във Facebook страниците на ГЕРБ – Дупница. На въпроси ще отговарят Даниел Александров и на д-р Александър Паризов.


Членовете на структурата в Дупница отчетоха необходимостта от честен диалог и дебат за действията и бездействията на 45-ото Народно събрание, от изречените предизборни обещания през април и честната равносметка за тяхното неизпълнение, вербалната агресия срещу най-голямата политическа партия и липсата на уважение към държавата и интуициите от страна на политически субекти.


„На фона на подобни действия младите и възпитани хора са поставени в позиция да „надвикват“ шума в пространството, за да се чуе гласът на разума“, обобщиха младите хора от листата на ГЕРБ – СДС. Михаела Крумова призова хората да отворят всички сетива за истината. Даниел Александров изрази своето разочарование от работата на 45-ия парламент. Той подчерта, че много партии и политически фигури за излъгали своите избиратели. Има само една дума, която може да определи това поведение и тя е „безотговорност“.
„Сигурен съм, че заедно ще положим всички усилия, за да излъчим поне двама представители от листата ни в следващото Народно събрание. Отминалите избори доказаха, че структурите на ГЕРБ от Кюстендилска област работят отговорно и ефективно, и затова избирателите ни подкрепиха, за да постигнем един от най-високите резултати в страната“, заяви водачът на листата Христо Терзийски.
„Нашите кандидати са утвърдени специалисти и доказали се хора. Без притеснения мога да кажа, че листата ни е от най-добрите в област Кюстендил“, посочи областният координатор Даниел Данчев. Той призова хората да не се подвеждат по спекулации и фалшиви новини, а да бъдат разумни и отговорни в избора си на 11 юли.
Ивайло Константинов коментира публичните атаки срещу управлението на ГЕРБ и представи неопровержими доказателства за манипулации и спекулации в публичното пространство. Той обяви, че затова заедно с кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС започват серия от излъчвания на живо във Facebook. В тази неутрална територия гражданите могат да задават своите въпроси и ще получат ясни и точни отговори.
В хода на събранието на ГЕРБ бяха направени и номинации за членове на Общинското ръководство на ГЕРБ – Дупница, както и за председател на младежката структура в общината.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление

6 КОМЕНТАРИ

  1. Опозиционната партия ГЕРБ вече няма да види власт само сектантите в залата не искат да го приемат и лидера им И. Константинов с луд блясък в очите. Пратете този човек спешно в лудница!

  2. ГЕРБ да им дава някакви хапчета Паризов, бе! Това са психари и комплексирани хора до един вижте им мазните лица по снимките на тая сган!

  3. Паризов си е на почивчица, как да им дава хапченца. тОЙ СИ МАХА ОТ ЛОТКАТА НЕ ГО ИНТЕРИСУВАТ ИЗБОРИ. НАЛИ БОКО МУ СЕ МОЛИ И СИ Е СИГУРЕН.

  4. Страшна ви е листата в ГЕРБ: полицайчето с носа кривия Терзийски, борчето с голяма ама празна глава Дани, Михаелка мърлата момиче за всичко на Паунов и някакви за пълнеж селски девойки дето и имената не им се запомнят, цирк ГЕРБ!

  5. Е то и на БСП една листа от алкохолици ветеринари а ма ум да ти зайде. Да похарчат малко пари за избори а пък каквото дойде.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here