Кметът на община Костенец Йордан Ангелов даде старт на предизборна кампания за предсрочните парламентарни избори 2021 г. на Политическа партия ГЕРБ с перфектно организирана програма.
„Листата се състои от доказани личности и експерти, всеки в своята област.“- каза Ангелов, който си извоюва име на един от най- грижовните крадоначалници в страната със серия отличия.
Той е председателят на партията за общ. Костенец и направи вдъхновяващо изявление пред съгражданите си и зама бивши министри Младен Маринов и Николина Ангелсова: „Благодарение на активния диалог между общинската и централна власт през изминалата година в община Костенец бяха реализирани множество проекти, с които се направиха първите стъпки за промяната на облика на Костенец. С помощта на Правителството на Република България, в лицето на премиера Борисов, бяха стартирани редица проекти за всяко едно населено място от общината. Ние не сме хора на напразните обещания, а на конкретните действия“.
Преди представянето на листата Младен Маринов, Николина Ангелкова, Васил Цветков, Марин Маринов, Йоана Рашкова и Йоан Димитров заедно присъстваха с г-н Йордан Ангелов на символичното прерязване лента на изпълнен проект за „Реконструкция и благоустрояване на улици в община Костенец“, финансиран от Държавен фонд „Земеделие“, с реконструирано трасе с обща дължина: 2 км. 846 м.
Проектът включва реконструкция и благоустрояване на улици в три населени места на територията на общината, както следва:
В ГРАД КОСТЕНЕЦ: Ул. „Родопи“ – Общата дължина на трасето е 674,50 метра, Ул. „Кокиче“ – Дължината на пътния участък е 501,50м..
ГРАД МОМИН ПОХОД: Ул. „Ружа“ – Дължината на пътния участък е 796,75 метра
СЕЛО КОСТЕНЕЦ : Ул. „Иван Вазов“ – Дължината на пътния участък е 259 метра, Ул. „Мусала“, Ул. „Хан Аспарух“.
Скъпи приятели, нека си напомним, че качеството на избора, който правим, диктува качество на живот, който живеем. Ето защо на 11 юли 2021 г. трябва да подкрепим и да изберем кандидатите на ПП ГЕРБ – Единствените, които доказаха, че Ви чуват преди и след изборите и реализират обещанията си.
Гласувайте отговорно! Гласувайте с номер 5 за коалиция ГЕРБ – СДС!
* Купуването и продаването на гласове е престъпление

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here