„Бюлетина №5 е гаранция за достоен живот, социални придобивки добра инфраструктура и европейски насочена България. Като кмет на Долна баня искам да благодаря на ГЕРБ, че са до нас, за да продължава общината ни да се развива и благоустроява.“, това обяви градоначалникът на Долна баня Владимир Джамбазов, който приветства листата на ГЕРБ-СДС в града.

Той подчерта, че предстоящият парламентарен вот ще е по- различен заради машинното гласуване. Кметът изрази опасения, че това може да затрудни по- възрастните хора, но ги призова да не се отказват от правото си на глас.


„Изправени сме пред поредните избори и то в доста по- трудната ситуация да няма хартиени бюлетини. С премахването на хартиените бюлетини се цели хората да се откажат, да изпитат страх, че няма да се справят и така да не упражнят правото си на избор. Само че всеки има право на избор да живее добре и точно бюлетина № 5 ще ни гарантира достоен живот, социални придобивки, добра инфраструктура и европейски насочена България. Правото на избор, правото на достоен живот е право на всеки пълнолетен гражданин, независимо от образование, социален статус или възраст, защото всеки иска да живее добре, децата и внуците му да бъдат свободни и щастливи тук в родината ни. Свидетели сме в последните месеци на тотален хаос смяна на директори и служители на всички нива и всичко това е с една цел- организиране и провеждане на избори, които са с предизвестен край. Не защото новите назначени са по- добри, а защото те имат една задача- заличаване на всичко добро, направено до тук. Затова, уважаеми съграждани, трябва да излезем и да отбележим №5, защото партия ГЕРБ е партията, която не чегърта, не търси реваншизъм, не уволнява и не дърпа България назад.

ГЕРБ води успешна политика, а лидерът и Бойко Борисов стои с уважение и респект на международната политическа сцена. Може би затова никой от другите партии не посмя да се изправи и да управлява. Защото знае, че трудно ще си съперничи с политика Бойко Борисов. А той даде правото на избор на опонентите ни, призовава ги да поемат отговорност, но всички видяхме, че това не стана. Защото да управляваш се иска сила, решимост, знание и опит. Затова бюлетина с №5 е символ на отборното управление и правилните решения.“, каза Джамбазов. Той подчерта, че в листата са събрани изключителни личности, доказали се във времето професионалисти, а също и млади образовани хора.


„Неслучайно коалицията ГЕРБ-СДС търси обединение и младите хора в листата са доказателство. Няма как да не бъдем горди, че Йоан Димитров от Долна баня е в отбора на ГЕРБ. Той е млад човек, от уважавано семейство, образован и възпитан, научен да уважава и пази християнските ценности. Ето такива са представителите в отбора на ГЕРБ-СДС в София област.“


„Те пропагандират, скандират, внушават. Ние работи, градим и сме във всеки град и община в София област, готови да отговорим на всички въпроси и очаквания на гражданите. Долна баня днес ни посрещна отново начело със своя успешен кмет Владимир Джамбазов и Йоан Димитров, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС в областта. Долна баня е община с възможност да сбъдне големите мечти на своите жители. Потенциалът е огромен и вярвам, че след изборите заедно ще продължим да градим!“, коментира областният координатор на ГЕРБ София област и №2 в листата Николина Ангелкова.
Преди да се срещнат с жителите на Долна баня, кандидат- депутати бяха в Костенец.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here