ПО ТРАДИЦИЯ И ТОЗИ ПЪТ КОАЛИЦИЯ ГЕРБ – СДС ПЕРНИК ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ С ВОДОСВЕТ, ОТСЛУЖЕН В ХРАМ „СВ. ИВАН РИЛСКИ“ В РАДОМИР

Кметът на община Радомир Пламен Алексиев, които посрещна пета изборна победа с шампанско и мощно „Ура!“ на съгражданите си в ноща на отминалите кметски избори, днес събра отбора на ГЕРБ за парламентарните избори в катедралния храм в града и го ориса за победао с думите:

„5 е любимото ми число, а номерът на нашата бюлетина за парламентарните избори е №5, тя е символ на победата за мен и бих желал да предположа, че хората ще видидят в посланията на кандидатите най- подходящите за депутати. Нека помним, че всяка власт е от Бога и без него не можем да направим нищо. С №5 и Бога напред!“

Литургията бе отслужена от отец Людмил, който пожела на кандидатите да бъдат закриляни от Свети мъченици Вяра, Надежда и Любов и именно вярата към успеха, надеждата за по-добро и любовта да съпътстват всички в предстоящата кампания.
Взаимни пожелания за здраве и успех си размениха кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС. Водач на листата отново е г-н Кирил Ананиев, а след него се нарежда Георг Георгиев – председател на МГЕРБ на национално ниво и бивш Зам. Министър на външните работи, третото място заема Деян Маджарски – представител на община Радомир. След него се подреждат областният лидер на ГЕРБ Емил Костадинов, младежкият лидер Александър Александров, бившият депутат д-р Александър Александров, Стефан Маринов – от квотата на СДС и бившият депутат Христина Георгиева- от гражданската квота.
На тържествената церемония присъства г-н Пламен Алексиев, Общински клубен ръководител на ПП ГЕРБ Радомир и Юлиан Ситарски – областен председател на СДС, които пожелаха успех на листата на предстоящите избори на 11 юли.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here