Георги Градевски

Независимият съветник от Дупница Георги Градевски повежда отбора на „Ляв съюз за чиста и свята република“ в Кюстендилско. Листата е от четирима кандидат- депутати като освен Градевски, мястото си от пролетта запазва и вторият Антон Сираков. Останалите двама, които ще участват на изборите на 11 юли, са Кирил Вуковски и Александър Александров. Най- младият общински съветник в Общински съвет Дупница е лидер на партията „Възраждане на отечеството“.
„Радвам се, че зад мен застана партията, която е сърцето на русофилите в България. Гордея се, че лидерът Николай Малинов получи златен орден от руския президент Владимир Путин миналата година в Москва, малко след като прокуратурата го привлече като обвиняем по дело за предполагаем шпионаж. В България трябва да разберем, че в лицето на Русия имаме приятел. Западът все гледа на нас като на по- изостанала държава. САЩ са далече, за да ги интересува какво става при нас, Русия са на хвърлей разстояние. Не случайно се наричаме братски народи.“, сподели Градевски, чиято майка е рускиня. Самият той има голям сантимент към родината на майка си.
Градевски смята, че идеята за обединена Европа е прекрасен проект, но България не трябва да забравя, че трябва да брани националните си интереси и хилядолетната си идентичност.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here