Д-р Стоянов и Николина Спасова са на първите две места в листата.

Племенникът на бившия шеф на КАТ Иван Вуковски- Стефан Йорданов, и синът на легендарния д-р Ленгарски от Кюстендил- д-р Кирил Ленгарски, са част от листата на ДПС за област Кюстендил. Както вече съобщихме, водач отново ще е д-р Стоян Стоянов, който дълги години е работил в болницата в Бобов дол и е с корени от Дупница. Втора е Николина Спасова, която е начело на Дружеството на инвалида в Дупница.
Днес от ДПС са регистрирали листата си, която този път е пълна с 8 кандидат- депутати.
Под №3 е Владимир Радулов, който е поставен под №2 в листата за София град. Д-р Кирил Ленгарски от Кюстендил работи като хирург в спешния център в Костинброд. Неговият баща е почетен гражданин на Кюстендил, на негово има е кръстена улица в областния град. Росица Илчова е член на кюстендилската адвокатска колегия и съпруга на бившия шеф на митницата в Благоевград Иван Илчов.
№6 е племенникът на бившия шеф на КАТ Иван Вуковски- Стефан Йорданов, който е юрист. Любомир Дамянов е акушер- гинеколог от Бобов дол, който има частна практика в София. Последен е Николай Пешев от дупнишкото село Бистрица, бивш зам.- кмет на район Подуене.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here