Безплатни очни прегледи за деца и възрастни на 10 юни на пл. „Иван Вазов“ в Костинброд

Български лекарски съюз, Българско дружество по офталмология и Байер България стартират Национална скринингова кампания за очни прегледи „Зрението е всичко! Прегледай се!“.
Инициативата цели да спомогне за диагностиката на най-честите социално-значими очни заболявания, да популяризира същественото значение на профилактичните прегледи и да информира обществото за важната роля на грижата на очното здраве.
Мобилният очен кабинет на „Зрението е всичко! Прегледай се!“ започва тримесечното си пътуване в различни градове на страната на 10-ти май, а кампанията ще продължи до 16-ти юли 2021 г. Офталмолози ще консултират безплатно деца и възрастни хора над 50 години в различните градове в страната от 9 до 16 ч.
В град Костинброд прегледите на възрастните хора ще се извършват на паркинга на площад „Иван Вазов“, град Костинброд , а на децата в малкия салон на НЧ „Иван Вазов-1947“, гр. Костинброд.
Необходимо е предварително записване на желаещите на телефон: 0882 271169 и е до изчерпване на часовете с капацитет 50 възрастни и 50 деца.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here