Лидерът на ГЕРБ Самоков Вл. Милушев ще се бори за депутатско място от №5 в листата за София област

Валентин Милушев изпревари с преференции Николина Ангелкова.

Лидерът на ГЕРБ Самоков Валентин Милушев, който получи доверието на над 4000 души на вота пред април, е поставен под №5 в листата на ГЕРБ-СДС за София област. През пролетта от същата позиция Милушев успя да изпревари областния координатор на партията Николина Ангелкова и влезе отново в парламента. Другият самоковец в списъка е Цветан Сичанов.

Цветан Сичанов

„Разчитам на разумния избор на хората, също призовавам избирателите да гласуват. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и на изборите през април, надявам се отново да имам доверието им.“, коментира за „4Власт“ Милушев, който ще е с №105 в бюлетината.
Днес Младен Маринов и Николина Ангелкова регистрираха ГЕРБ листата за София област. „Обнадеждени сме от активността и желанието на младите хора да участват в обществено-политическия живот, да градят и поемат отговорност за своето бъдеще. Затова в настоящата листа за Народни представители са включени шестима от младежите на ГЕРБ – София област“, заяви Младен Маринов.
„Политическа партия ГЕРБ дава път на младите. Над 30% от листата на коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област е съставена от членове на МГЕРБ. Както на предишните парламентарни избори, така и този път отново ще заложим на позитивна кампания и множество срещи и разговори с всички хора от населените места в областта“, коментира от своя страна областният координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова.

Първото място в листата отново е за бившия вътрешен министър Младен Маринов. Втора е Николина Ангелкова, министър на туризма в третото правителство на премиера Бойко Борисов. Трети е Васил Цветков, народен представител в 44-ото Народно събрание, строителен инженер. На четвърто място е Марин Маринов, юрист от Етрополе. Пети е Милушев, шеста е финансистът Йоана Рашкова от Своге. На седмо място е Антонио Тенев, лекар от община Костинброд. Следва го общинският ръководител на ГЕРБ в Ботевград Дамян Маринов, който е инженер. Девети в листата е Радостин Ялъмов, юрист по професия и заместник кмет на община Сливница. Десети е Юлиан Леков от община Своге, икономист по образование, член на СДС. Единадесети е Йоан Димитров, теолог от община Долна Баня. Дванадесети в листата е Коци Костадинов, предприемач от община Годеч. Тринадесето място е за Мария Джонгова – инженер от град Пирдоп. Четиринадесети е Виктор Илиев, студент и член на ПП ГЕРБ – Ихтиман. Петнадесети е Цветан Сичанов, който е юрист по образование и член на ГЕРБ в Самоков. На шестнадесето място в листата е Борислав Борисов, еколог, член на ГЕРБ в Божурище.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here