И ГЕРБ Благоевград регистрираха листата си за парламентарния вот днес. Областният лидер Андрей Новаков в компанията на Георги Динев от Петрич и бившия депутат от Благоевград Даниела Савеклиева записаха кандидат- депутатите за участие в изборите. Те бяха в компанията на Бисер Михайлов, Стоян Стоев, Стефан Апостолов…
Изключително доволен от четвъртата си позиция в листата е лидерът на ГЕРБ Сандански Стоян Стоев, който на изборите през април от шесто събра близо 5000 глас и влезе в парлавента. Той коментира, че до сега кандидат от Сандански не е получавал толкова предна позиция в листата.


„За първи път Сандански получава толкова предна позиция в листата за област Благоевград на най-голямата партия в страната. Няма значение, че срещу номер в нея стои моето име. Важното е, че с това се оценява всичко, което правим в общината – въпреки че сме опозиция и въпреки опитите да ни накарат да мълчим.
В последните месеци усетих толкова много подкрепа от хората от региона – благодаря Ви за нея! За мен предизвикателството е двойно.“, коментира Стоев.
На последната позиция отново се закова синът на кмета на община Симитли Стефан Апостолов. Именно от № 22 Апостолов събра през април близо 10 000 преференции и изскочи на първата позиция. „По свое собствено желание отново реших да бъда на последното 122-то място!“, коментира Апостолов.
Както съобщихме, водач отново е бившият министър на транспорта Росен Железяков. На второ място е бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов, на трето ексдепутатът Георги Динев от Петрич, на четвърто Стоян Стоев, на пета позиция е разложкият ексдепутат д-р Емил Тончев. Шестото място е за Александър Мацурев от Банско. На седмо място е председателят на ГЕРБ в Гоце Делчев Никола Джингаров. На осмо място в листата е Наташа Стоянова от Хаджидимово, следват архитект Николая Илиева от Петрич и адвокат Янка Толькова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here