На тържествена церемония в подкуполното пространство на Античен културно-комуникационен комплекс „Сердика“ в град София, г-жа Росица Иванова – началник на РУО – София област връчи   почетни грамоти и плакети  за  високи постижения през учебната година в предучилищното и училищното образование на директори, ученици и педагогическите специалисти от образователните институции на територията на Софийска област. Традиционната годишна церемония за връчване на почетни грамоти и плакети на РУО – София област, както и на грамотите „Неофит Рилски“ на Министерство на образованието и науката, се проведе на 3 юни в уникалния античен комплекс „Сердика“ в центъра на столицата.

В залата за публични събития и конференции, под куполите на зона „Ларго“, в непосредствена близост до останките от антична Сердика, признание за своя труд и умения получиха над 80 души от училищата на Софийска област, като специален гост на тържествената церемония беше областният управител г-н Радослав Стойчев.

ЩАСТЛИВИТЕ СМЕ, ЧЕ ИМАМЕ СВОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ОБЩИНА ДОЛНА БАНЯ В КАТЕГОРИЯ „УЧЕНИК НА 2021 ГОДИНА – ЗРЕЛОСТНИК“ ОТ СОФИЙСКА ОБЛАСТ:

Между най-успешните зрелостници, завършващи средно образование с отличен успех и постигнали успехи в различни областни и национални кръгове на олимпиади, конкурси, състезания  и други училищни и извънучилищни дейности В КАТЕГОРИЯ „УЧЕНИК НА 2021 ГОДИНА – ЗРЕЛОСТНИК“ ОТ СОФИЙСКА ОБЛАСТ беше отличена Кристияна Арнаудска , ученичка СУ“Неофит Рилски“ град Костенец. Момичето, което е от Долна баня е отличено заради отличен успех, постигнати високи резултати и активно участие в училищния живот, но и заради класиране на национален кръг по Олимпиада по БЕЛ. Високото отличие , връчено от РУО на МОН София регион е повод за гордост не само за ученичката, но и за община Долна баня.

Любомир Кузев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here