Банскалията Обецанов иска да прави парка на Дренски рид над Дупница, офертата му с 1000 лв. под прогнозните 115 бона

0
1

Банскалията Константин Обецанов е единственият кандидат, проявил интерес към поръчката по обособяването на парк на Дренски рид над Дупница.
От общината миналата седмица стартираха обществена поръчка, включваща проектиране, изпълнение и авторски надзор с прогнозна стойност 115 000 лв. Офертата на Обецанов е с 1 000 лв. по- малка от максимално допустимата сума, заложена по проекта. Документите се приемаха до вчера, а днес е била отворена офертата на фирмата на Обецанов „ВИП-2004“, регистрирана в Банско.
Както съобщихме, на Дренски рид скоро ще се вият алеи за разходка и ще има места за отдих. На мястото се извисява пилонът с националния трибагреник, който беше поставени преди около 6 години. Знамето се вижда от всяка точка на града. Освен алеите, ще се обособят кътове за отдих с места за сядане, ще има пейки, беседки, кашпи, чешми, кошчета.
Председателят на общинският съвет Костадин Костадинов, координатор на СДС за Югозападна България, има на Дренски рид кокетно имение. До пилона има и параклис с двор, градини и вили на дупничани. Пак там е разположен хотелски комплекс с ресторант.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here