И тази година абитуриентите на община Кресна имаха възможността да посетят красиви и исторически кътчета на страната ни, а това стана благодарение на кметът на общината Николай Георгиев, който дари с лични средства за тази екскурзия.
Запечатани моменти в снимки публикува общината от прекрасните мигове на абитуриентите от випуск 2020/2021 на СУ „Св.Паисий Хилендарски“ в Кресна.
„Вече е традиция кметът на общината Николай Георгиев, да дарява с лични средства екскурзия на абитуриентите и тази година класът на г-жа Даниела Велева посети за два дни старопрестолния Велико Търново и Плевенската панорама. Вярваме, че преживяното ще остане за дълго в сърцата им и ще им дава повод отново и отново да бъдат заедно, а ние искаме да добавим още няколко думи на признание и благодарност.
Скъпа г-жо Велева,
Благодарим Ви от все сърце, че изведохте нашите деца до успешно дипломиране и така положихте солидната основа, за тяхната успешна житейска реализация.
Скъпи абитуриенти,
Благодарим ви за прекрасните мигове, които ни подарихте в двата дни, когато бяхме заедно. Бъдете все така жизнени и дръзки в своите начинания и никога не забравяйте родния край.
Прекрасни сте! Летете!“, пишат от общинскта администрация

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here