СДРУЖЕНИЕ „ФУТБОЛЕН КЛУБ ВИХРЕН САНДАНСКИ“ има дълг от 112 769 лв. към НАП

Отборът на „Вихрен“ постигна победа над юношите на „Септември“ (София).

СДРУЖЕНИЕ „ФУТБОЛЕН КЛУБ ВИХРЕН САНДАНСКИ“ има дълг от 112 769 лв. към НАП, обяви в списък от всички фирми длъжници към хазната финансовият министър Кирил Петков.

Както писахме на 1 март, Петър Златинов е новият треньор на устремилия се към Втора лига Вихрен Сандански. Бившият наставник на Пирин Благоевград започва своя втори период в Сандански, където стартира и треньорската му кариера.

Той заменя уволнения преди дни Здравко Лазаров. Лазаров води санданчани близо две години, но президентът на клуба Константин Динев не е доволен от представянето на отбора и смята, че играчите му имат много по-голям потенциал.

В момента Вихрен е на 4-о място в Югозападната Трета лига с 43 точки, с 1 по-малко от временния лидер ФК Кюстендил. Другите претенденти за влизане в професионалния футбол Беласица и Марек също са с по 43.

39-годишният Златинов играе като юноша в школите на Вихрен и Пирин, след което преминава в ЦСКА. Богатата му кариера го отвежда в Литекс и Черно море, както и в Беларус и Азербайджан, където два пъти става шампион с Интер Баку.




Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here