Самоковци: Самоков вече е 100% червен с губернатор Р. Стойчев, ОбС и кметът може да правят каквото си искат

Радослав Стойчев

„Самоков окончателно почервеня след назначаването на бившия депутат Радослав Стойчев“, коментират самоковци.
„Дългогодишният кмет Владимир Георгиев е от БСП, заседанията на Общински съвет от година може да следим само онлайн. Често имаме възражения срещу взетите решения, срещу които пускаме жалби в областна администрация. Питаме се какво ще стане с тези жалби, след като областният е бивш зам.- кмет на Георгиев? Това означава чиста писта за каквито решения си пожелае да гласува ОбС Самоков.“, коментираха рокадата пред „4Власт“ общественици от Самоков.
Жалбите и делата срещу решения на местните парламентаристи съвсем не са рядкост. Припомняме, че последно ВАС отмени решението на местния парламент за вдигането на такса „смет“. Преди около седмица самоковци пуснаха жалба и срещу повишаването на цените на административните услуги в общинска администрация, които скачат двойно.
„Явно няма да имаме вече право на глас. Още повече, че очакванията са дори и след летните избори да няма правителство, което означава, че служебният кабинет и назначените от него областни управители може да останат и до края на годината. Ние какво да правим междувременно, да се жалим на арменския поп?“, казаха още хората.
Стойчев беше два мандата народен представител, а преди това зам.-кмет по финансите на община Самоков. На отминалите избори обяви, че не желае да участва.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here