Николай Спасов

Падна главата и на началника на ОД МВР- София област. Източници на „4Власт“ съобщиха, че ст. комисар Николай Спасов вече е бил уведомен, че трябва да напусне поста, заповедта още не му е връчена.
Той заема длъжността през лятото на 2018 г. Назначен е със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев, но е представен от тогавашния главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов. До рокадата се стига, след като предшественикът му напуска заради бягството на двамата затворници от Централния софийски затвор – Владимир Пелов и Радослав Колев.


„ОДМВР-София се очертава като най-сложната дирекция по отношение на структура и специфика на обслужваната територия. Старши комисар Спасов е професионалист с голям опит в подобна среда. Познавам неговите качества и съм уверен, че ще се справи, както го е правил и досега“, обяви тогава Маринов.

По времето на ст. комисар Спасов беше санирана сградата на полицията в Самоков.

Старши комисар Николай Викторов Спасов започва работа в системата на МВР през 2008 г. Той е бил зам.-директор на ОДМВР-Варна и директор на ОДМВР-Добрич.
Припомняме, че в МВР се вихрят яки рокади. Вече бяха сменени шефът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев, който беше понижен, а като причината се изтъкна насилието от миналогодишните протести в София под колоните на Министерския съвет. Преди няколко дни от длъжност беше освободен и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here