„Приятели, ето, че днес беше последният ми ден като председател на ДСБ Благоевград. Подадох оставка след близо 10 години като председател. Мисля, че е време да се даде шанс за промяна. Вярвам, че е за добро! С огромно удоволствие гласувах за д-р Виктория Каракостова, един убеден демократ и истински десен човек, която от днес е новият председател. Използвам случая да й пожелая много, много успехи, както на нея, така и на ДСБ, на Благоевград и на България.
Разбира се, аз ще бъда тук като заместник-председател и ще продължа да давам всичко от себе си!“
Това написа във ФБ Калоян Ханджийски във Фейсбук.
Според съпартииците му основата причина Калоян Ханджийски да се оттегли е грубата грешка на централното ръководство да го елиминира от водач на листата за 45-то нардно събрание, което се разпадна вчера.
Бившата кметица на Благоевград Елена Масева, която се сочи като Сивия кардинал в ДСБ, лансирала генерал Атанас Атанасов, който не успя да реализира успех.
Калоян Ханджийски беше един от най- активните лидери в Югозапада, организира над 20 протеста през миналата година, лежа в ареста, образувани бяха 8 дела срещу него. Междувременно спечели дело във Стразбург срещу държавата, за това, че беше осъден за хулиганство заради отношението му към паметника на Димитър Благоев. Заведе и спечели три дела срещу Атанас Камбитов в качеството му на кмет.
„Продължаваме със същото темпо, най- вероятно ще издигнем и наш кандидат за кмет в предстоящите частични избори.“- каза Ханджийски за 4ВЛАСТ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here