Утре, 5 май- Светла сряда община Сандански посвещава на децата на града. Тази година за първи път, денят преди Празника на град Сандански се посвещава на малки и пораснали с много игри, забавления, музика и танци.
Още от 10:00 ч. сутринта парк „Свети Врач“ се превръща в арена за много игри и настроение с Фермерски игри с любимата Юлиана Попдимитрова – участник в сезон 2.
Денят ще завърши с Детски празничен концерт в Летния театър – „Децата на Сандански пеят и танцуват“ със специален гост – поп звездата Дара.
Ето и екипа, който утре ще очаква всички деца, любители на спорта и игрите, в парк „Свети Врач“, на поляната над скоковете.
1. Алек Манолов. Може би на много от вас ви е познат като един от най-емблематичните участници във Фермата сезон 3.
2. Росен Кинчев. Росен работи в една от най-големите американски компании на българския пазар като финансов и бизнес анализатор, като също така е кондиционен и функционален треньор в една от най-големите спортни вериги в София.
3. Жоро Цанов – кино каскадьор.
Екипът, заедно с Юлиана Попдимитрова, са подготвили интесерси игри и състезания, включващи:
-Пренасяне на малки гуми по греда;
-Целене с точкуване с топки и прашки по мишена;
-Хващане и издърпване на гуми с кука и изпълняване на съответното изпитание, скрито в гумата;
-Пренасяне на вода в кофичка върху пръчка;
-Преминаване на трасе с оплетено въженце.
Искате да сте най-добрият сред най-добрите! Искате да се забавлявате и срещнете любимите риалити звезд! Тогава станете част от Фермерските игри.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here