Ръководството на Беласица е избрало стадиона в Микрево, където да изтърпи наказанието си за 5 мача лишаване от домакинство, след екшъна срещу Балкан.

Стадионът в Микрево е в перфектно състояние. През зимата тук изкараха своята подготовка Пирин (Благоевград) и Миньор (Перник), а някои от мачовете си изигра и Вихрен.

Както вече съобщихме, на стадион “Цар Самуил” в Петрич 15-20 фенове на “комитите” развалиха головото шоу между Беласица (Петрич) и Балкан (Ботевград) в дербито от 28-ия кръг на Югозападната Трета лига, което завърши 3:3.
Малка група от феновете на петричани бесни, че играчите на Саша Симонович изпуснаха победата в 89-ата минута, нахлуха на пистата, опитвайки се да се саморазправят с футболистите на гостите. Няколко от играчите на Балкан отнесоха удари, като най-много пострада Симеон Иванов, чийто нос беше разбит.

Това се случи секунди след последния съдийски сигнал на Иво Андреев, който благодарение на играчите на Бела се размина с гнева на фенове им. Първият му помощник Калоян Кацаров обаче беше изритан от фен.

Първото домакинство на Беласица след наказанието е следващата събота, 8 май срещу Надежда (Доброславци).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here